DE TEAMS

Dames 1


Dames 2

Vrouwen 3

Dames 4


Vrouwen 7

Dames 9

Vrouwen 11


 

SEIZOEN 2019-2020


SEIZOEN 2018/2019
EERSTE KAMPIOENEN IN DE ZAAL!
Afgelopen maandag heeft Zaal VR11 de titel gegrepen. In het duel met directe concurrent KDO werd met 4-3 gewonnen. Twee dagen later won VR4 in Purmerend met 7-2 en is zodoende ook niet meer te achterhalen. Twee kampioenen in één week en april moet nog beginnen....
Wartburgia VR4, kampioen in de 1e klasse!


SEIZOEN 2017/2018
NOG EEN KAMPIOEN IN DE ZAAL
Na VR3 en VR11 is er nog een Wartburgia zaal team kampioen: VR7, na de voorlaatste wedstrijd mathematisch niet meer in te halen. Volgend seizoen te bewonderen in de 1e klasse.


ZAAL VR11 KAMPIOEN
We hebben er weer een kampioen bij. VR11 dit keer, kampioen in de zaal, 3e klasse.


EERSTE KAMPIOEN DIT SEIZOEN
Al op 12 maart, zo vroeg op het seizoen, is VR3 kampioen in de 1e klasse geworden. Nu had ik het genoegen dit gezelschap een keer te mogen fluiten en het verbaast me niks, dit team legt prima voetbal op de vloer!


ZAALVOETBAL ALLEEN VOOR BESTAANDE LEDEN
Wartburgia wil geen verdere uitbreiding van het aantal zaalteams. We schrijven alleen leden / teams in die al veld- of zaalvoetballen bij onze vereniging. Individuele spelers ter versterking van bestaande teams zijn wel welkom als nieuw lid.


SEIZOEN 2015/2016
OPNIEUW EEN KAMPIOEN IN DE ZAAL

Het was een echte publiekstrekker in Sporthal de Pijp afgelopen vrijdagavond, VR5 speelde om het kampioenschap en wel tegen ons eigen VR3. Nog nooit zoveel zaalvoetballiefhebbers / Wartburgia-fans in 1 sporthal gezien! En de teams gaven het publiek zeer goed voetbal te zien en een mega-spannende wedstrijd. Het ging steeds gelijk op, 1-1, bij rust de 2-2 en het eindigde bij 3-3. Ai, verwarring alom, waren ze nu kampioen?? Enige tijd later kwam Stacey het ietwat teleurgestelde publiek verrassen: toch kampioen op doelsaldo zo bleek, na de uitslag van de concurrent te weten en veel rekenwerk..... Wat een avond! (foto's)


VR1 ZAAL OPNIEUW KAMPIOEN

Vorige week waren ze al kampioen geworden zonder zelf te spelen, afgelopen vrijdag werd na de wedstrijd het feestje gevierd. Ook dit jaar weer kampioen in de zaal: Wartburgia VR1.


VR4 ZAAL DE EERSTE WARTBURGIA-KAMPIOEN

Wartburgia heeft z'n eerste kampioenen van het seizoen 2015-2016. Donderdag wist het 4e vrouwen team de titel in de zaal te pakken. Wedstrijdsecretaris zaal Ester was aanwezig om de meiden te fêteren en maakte de volgende foto reportage.


SEIZOEN 2014-2015
ZAAL DAMES 1 NU OOK DISTRICTSKAMPIOEN!
Met voldoende wissels op de bank en een stevige supporterschare is nu ook, in een best of 3 (0-10, 2-1, 2-1), het districtskampioenschap veroverd door de zaalvoetbalsters van Wartburgia 1.

De meiden kwamen nog wel eerst 1-0 achter waarna Sien uit de rebound de 1-1 maakte. Het leek uit te gaan draaien op strafschoppen maar met nog 5 minuten op de klok verzilverde Marlijn een vrije trap. Tijdens de zenuwslopende slotfase bleek het gemis van de vijandelijke sterspeelster te groot en kon de kleine marge over de streep getrokken worden.
Ester maakte een fotoreportage.


ZAAL KAMPIOENEN 2014-2015!
Het eerste zaalvoetbal vrouwen team van Wartburgia heeft de macht gegrepen in de hoofdklasse. Ook kampioen in de zaal, het 4e heren team. Sterk!

zk