FEUILLETON
van Iep

 

VOETBALSAFARI
van René

 

MALI IN AFRIKA

DREAMTEAM 2010-11
DREAMTEAM 2009-10

DREAMTEAM 2008-09

van Jan


   

Wartburgia op een mooie lentedag.

Ik dacht bij het ontwaken en vanavond met een La Chouffe en een lekkere oude jenever eens terug te blikken naar een turbulent dagje Wartburgia….

En wat een dag het was ……....”Just a perfect day”” , van Lou Reed spookte me in de hoofd op weg naar huis.

Criminele afrekening in het op stand levende gedeelte van Diemen vertraagde  mijn aanrijroute en had ik geen tijd om effe op de  Oosterbegraafplaats””,  mijn overleden moeder te vragen mijn zakgeld op tijd over te maken en nog effe snel “ Bullie “Zegerius  te vragen boven de lat te hangen,immers die Juppen uit Loosdrecht , ongeslagen kampioen , alleen vanwege ons ingewikkeld roulatiesysteem en bridgende en tennissende de Wildeman frequenteerde leden, en teveel van eigen kwaliteiten uitgaande afschrijvers, gefrustreerde wintersporters en dubbelwijklopende folderbezorgers.. ja, vul de rest maar zelf in , het hele seizoen , een nagel aan de doodskist van….:?

Zo..het kostte wat moeite maar het staat er toch maar mooi!.

Dick , Iron Man van Vets 2 met weer te weinig maatjes ,  …zuchtte en vond het  genoeg…diep zwarte inkt mannen! Jullie voetballen om het fijn te hebben met elkaar..normaliter is voetbal op jullie leeftijd een wat zwakke optie..,geniet er dan maar van!

Oud-lid Benny Blikslager , 1e elftal speler , trainer , profspeler bij Haarlem, profbokser en eigenlijk een heel aardige jongen..stuurde Koninklijk Suriname, gelijk Clarence Seedorf , met heerlijke  kort ingespeelde balletjes naar de juiste diagonaaltjes en  een gebrek aan conditie  en veel te zwaar naar een heerlijke wedstrijd en een  middagje van herkenning ging hij  tevreden naar huis , wetende dat er weer een ring was gesloten.

En dan…WIJ vets met meer dan een gemiddeld aantal bezoekende supporters hebben dan eindelijk gewonnen , zoals we  gewoon elke keer  hadden moeten winnen en dan gewoon kampioen zouden zijn geweest , net als al die leuke Meiden van Dames 4.

Het aller-leukste vond ik van deze mooie dag toch de aanwezigheid  van 2 van de legendarische medeleden van …de cultband / huisband  “The Warburgians “.

Where have all the  flowers gone “” ?

Uw nostalgische links back die alsmaar zegt : “Het is fijn …lid van Warburgia te zijn ! “.

Leen van Netten.